Klusjesman Putte

Klusser Bart is uw handige klusjesman in Putte voor alle kleine en grote klus- en karweiwerken voor binnen & buiten. Deze klusjesdienst helpt u snel & professioneel verder in regio Putte, én met oog voor kwaliteit.

Klusjesdienst Putte

Klusjesman gezocht in Putte omdat de klussen zich maar blijven opstapelen? Van kleine klusjes tot grote klussen. U zit hier op de juiste website bij Klusser Bart. Onze handen staan altijd te kriebelen om te kunnen werken.

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven in Putte, maar ook bijvoorbeeld voor een syndicus die een betrouwbare klusser zoekt. U krijgt bij ons steeds een gratis offerte.

Klusjesman Putte

Heeft u geen warm water meer? Lekt uw kraan? Is uw afvoer of WC verstopt? Moet er een nieuwe lavabo of douche geïnstalleerd worden? Zoekt u iemand om uw tuinhuis of kasten in elkaar te zetten? Een carport die geplaatst moet worden? Een schakelaar bijplaatsen of een lichtpunt verplaatsen? Gaten in de muren dichtmaken? Afkitten? Laminaat of parket plaatsen? Uw huidige vloer uitbreken en nieuwe tegels leggen? Uw zolder afwerken & isoleren?

U ziet het. U kan bij ons terecht voor quasi alle soorten karweiwerken & kluswerken.

Premie renovatiewerken

Een ervaren klusser heeft ruime ervaring met alle soorten renovatiewerken. Behalve voor kluswerken en karweiwerken kan u ons ook inschakelen voor totaalrenovaties zoals een badkamerrenovatie of zolderrenovatie.

Het grote voordeel om met ons samen te werken? 1 aanspreekpunt voor alle renovatiewerken.

In het kader van grotere renovatiewerken raden we onze klanten ook steeds aan om eens een kijkje te nemen op de website van de Vlaamse Overheid om te zien of u niet in aanmerking komt voor de Vlaamse renovatiepremie.

Diensten

Hieronder een overzicht van alle diensten die we aanbieden. We zijn veelzijdig en kunnen u helpen met alle klussen in en rond uw woning of bedrijf. Als u voor ons kiest, dan kiest u niet alleen voor kennis & ervaring, maar ook voor een klusbedrijf dat steeds duurzaam & kwalitatief werk aflevert aan eerlijke prijzen en altijd met een duidelijke communicatie. Mond tot mond reclame is voor ons van enorme waarde, want lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn, zal u onze service & samenwerking voor altijd blijven herinneren.

Persoonlijke aanpak

U geniet van een persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Bart staat elke dag op de werkvloer en zorgt uiteraard tevens voor al het contact met zijn klanten.

TUIN

Rioleringswerken

Tegelwerken

Klinkerwerken

Terras aanleggen

Oprit aanleggen

WONING

Sanitair

Elektriciteit

Vloer- en tegelwerken

Parket leggen

Vinyl & laminaat plaatsen

Zolder renoveren en afwerken

MONTAGE SERVICE

Carports

Poolhouse

Tuinhuizen

Houten constructies

Kasten & meubelen

Lampen, kranen, etc.

Waarom kiezen voor Klusser Bart?

Professionele klusjesdienst

Zelfwerkende zaakvoerder

Eerlijke prijzen

Duidelijke afspraken

Jarenlange ervaring

Alle klussen zowel binnen- als buitenshuis!