keukenrenovatie

Monteren van houten constructies

Wenst u uw carport of tuinhuis te laten monteren door een handige vakman?
Reken maar op de professionele ervaring van Klusser Bart!

Heeft u een houten constructie in gedachten om bij uw huis te laten bijbouwen maar bent u zelf niet zo een handige harry of wilt u er zeker van zijn dat de montage vlekkeloos en professioneel gebeurt? Doe dan een beroep op Klusser Bart voor zowel het monteren van carports, poolhouses, tuinhuisjes als andere houten constructies.

Kasten en meubels

Heeft u een nieuw bed of nieuwe kasten die u in elkaar moet zetten maar bent u niet zo handig of wenst u dit over te laten aan een professionele klusjesman? Of misschien wilt u tijd besparen en beroep doen op een ervaren klusser? Ook voor het monteren van kasten en meubels kan u rekenen op Klusser Bart!

Vervangen en andere kleine klussen

Zoekt u een klusjesman voor het vervangen van allerhande dingen binnen- en buitenshuis? U kan op Klusser Bart rekenen voor het vervangen van lampen, kranen, deuren, klinken, enzovoort maar ook voor het ophangen van meubelen, een technisch mankement aan huishoudapparaten herstellen, herstellen en ontstoppen van aflopen en afvoerleidingen, lekkende kraan of piepende deur kan u rekenen op klusjesdienst Klusser Bart. 

Heeft u een andere klus waarvoor u een klusser zoekt maar die hier niet vermeld wordt? Aarzel niet en contacteer Klusser Bart!