renovatiewerken

Sanitair

Op zoek naar een klusjesman voor het installeren van uw sanitair? Last van een verstopping en u zoekt een ervaren klusser voor het ontstoppen van uw sanitair?
Doe een beroep op de ervaring en vakkennis van Klusser Bart!

Installaties & herstellingen

Klusser Bart is uw ervaren klusser op gebied van alle soorten sanitaire werken. Niet alleen kan u een beroep doen op Klusser Bart voor het installeren van uw sanitair, ook voor het herstellen van sanitaire installaties en oplossen van andere sanitaire problemen kan u op mij rekenen!

Betegelen

Is uw badkamer of keuken aan vernieuwing toe en wenst u deze opnieuw te laten betegelen? Ook voor het professioneel betegelen van uw sanitaire plaatsen kan u beroep doen op Klusser Bart!

Badkamer renoveren

Heeft een verouderde badkamer en is uw badkamer aan vernieuwing toe? Laat uw badkamer renoveren door Klusser Bart!

Klusser Bart zorgt voor een volledige badkamerrenovatie van A tot Z en neemt alles voor zijn rekening van afbraak, elektriciteit-, vloer- en tegelwerken tot sanitaire installaties en een nette afwerking tot in de puntjes!

Waarom kiezen voor Klusser Bart voor de realisatie van uw nieuwe badkamer? Met Klusser Bart heeft u slechts één aanspreekpunt voor alle aspecten van uw badkamerrenovatie en kan u rekenen op een gedetailleerde planning en duidelijke afspraken.

zolder isoleren

Zolderrenovatie en afwerking

Heeft u een oude zolder die u kan omvormen tot een extra ruimte zoals een studeerkamer, slaapkamer of badkamer? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij zolderrenovatie? Contacteer Klusser Bart voor een zolderrenovatie op maat van A tot Z!

De ruimte onder het dak is de perfecte plaats om extra kamers in te richten. Klusser Bart zorgt voor de volledige zolderrenovatie van A tot Z en neemt alles voor zijn rekening van elektriciteitswerken, vloerwerken, sanitaire installaties tot isolatie en een perfecte afwerking!

Ook voor enkel het afwerken van uw zolder of het isoleren van uw zolder kan u op ervaren klusjesdienst Klusser Bart rekenen.

klinkerwerken

Vloer- en tegelwerken

Ook voor algemene vloerwerken en tegelwerken voor renovatie of nieuwbouw bent u bij Klusser Bart aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring staat Klusser Bart garant voor zijn vakkennis en duurzaamheid.

Alle vloer- en tegelwerken worden met enkel de beste kwaliteitsmaterialen uitgevoerd om het beste resultaat te garanderen.

Parket, laminaat en vinyl

Is uw vloer aan vervanging toe of wenst u de uitstraling van uw interieur te veranderen door parket of laminaat te laten leggen? Doe een beroep op Klusser Bart voor het leggen van uw houten vloeren zoals parket, laminaat of vinyl.

Wenst u graag een warme uitstraling in uw woning? Dan is een houten vloer aangeraden voor een tijdloos en warm gevoel. Klusser Bart heeft jaren ervaring in het leggen van laminaat en parketvloeren en garandeert u een snelle werking en garandeert u de beste prijs kwaliteit.

Elektriciteitswerken

Op zoek naar een ervaren elektricien voor allerhande elektriciteitswerken in uw woning? Zowel voor nieuwe installaties, herstellingen als verlichting bent u bij Klusser Bart aan het juiste adres voor alle elektriciteitswerken.

Voor alle elektriciteitswerken kan u rekenen op de professionele diensten van Klusser Bart. Wij garanderen een professionele uitvoering van de werken en geven ook steeds advies op maat.

U kan Klusser Bart zowel voor elektriciteitswerken in nieuwbouw als renovatiewoningen inschakelen!